ПРАВОВІ ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ ОБ’ЄКТА ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ШТУЧНО СТВОРЕНИХ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК - Найда, Д. І. (Правова держава, 2017)
Статтю присвячено визначенню об’єкта правового регулювання штучно створених земельних ділянок, а також визначення цільового призначення земельних ділянок, які можуть бути створені поза межами акваторій морських портів. Розглянуто особливості визначення складу земель водного фонду України відповідно до положень Земельного кодексу України та Водного кодексу України. Сформульовано загальне поняття штучно створеної земельної ділянки як особливої категорії земельного права.