ІСТОРИЧНІ ПРОЯВИ КОРУПЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ БОРОТЬБИ З НЕЮ - Асєєв, Р. О. (Правова держава, 2017)
В статті проаналізовано підходи до визначення поняття корупції та досліджено заходи протидії означеному явищу. Зроблено висновок про те, що від визначення та усвідомлення сутності корупції як негативного соціального явища залежить комлекс заходів спрямованих на боротьбу з нею, виходячи із історичного досвіду.