ЕКОНОМІЧНІ САНКЦІЇ В МІЖНАРОДНОМУ ПУБЛІЧНОМУ ПРАВІ. ЧАСТИНА ІІ: ОСНОВИ ТА МЕЖИ - Левандовскі, К. М.; Левандовскі, А. В. (Правова держава, 2018)
Стаття присвячена проблемі розмежування повноважень учасників санкційного процесу. Практичний інтерес до цієї проблематики викликан, передусім, неоднозначною й, часто, хаотичною санкційною політикою, яка спостерігається в останнє десятиліття.