ПЕРЕДОВИЙ ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ АВТОМАТИЗОВАНИХ СИСТЕМ В ДІЯЛЬНОСТІ СЕРВІСНИХ ЦЕНТРІВ МВС - Коптєв, А. М. (Правова держава, 2018)
Статтю присвячено розгляду особливостей практики використання сучасних автоматизованих систем в діяльності сервісних центрів МВС, зокрема інтерактивних ресурсів з можливістю відображення в режимі реального часу вчинених правопорушень, локалізації та позиціонування сил та засобів Національної поліції та інших.