МОДЕРНІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВНОГО ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДОСВІДУ - Ровинський, Ю. О. (Правова держава, 2018)
У статті наведено основні проблеми розвитку державного фінансового контролю в Україні, запропоновано стратегічні напрями модернізації системи правового забезпечення державного фінансового контролю відповідно до європейської практики, а також заходи, спрямовані на модернізацію системи державного фінансового контролю в Україні з урахуванням досвіду країн ЄС.