ЗАСАДА ЗАКОННОСТІ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ УКРАЇНИ ТА ФРН, ЇЇ СТРУКТУРНІ СКЛАДОВІ - Козаченко, В. І. (Правова держава, 2018)
Досліджено чинне кримінальне процесуальне законодавство України та ФРН щодо порядку реалізації засади законності в кримінальному провадженні, розкрито її нормативний зміст та значення для кримінально-процесуальних відносин, виявлено прогалини чинного законодавства, що впливають на реалізацію зазначеної засади.