ПРАКТИЧНА НЕОДНОЗНАЧНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАХОДІВ КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ - Назаров, В. В. (Правова держава, 2018)
Досліджено питання механізму реалізації кримінально-процесуальної відповідальності, її суб’єктів, проаналізовано низку новел кримінального процесуального законодавства України щодо відповідальності слідчого, прокурора в кримінальному провадженні, виявлено прогалини чинного законодавства, що впливають на застосування заходів кримінально-процесуальної відповідальності.