ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СПІВВІДНОШЕННЯ ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТА ГОСПОДАРСЬКОГО (ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО) ПРАВА - Богустов, А. А. (Правова держава, 2019)
Стаття присвячена аналізу проблеми співвідношення права інтелектуальної власності та господарського права. Стаття показує, що включення відносин інтелектуальної власності в сферу господарського (підприємницького) права не тільки не здатне зробити більш ефективним правове регулювання даної галузі, а й створює нові проблеми теоретичного і практичного характеру.