СУТНІСНИЙ АНАЛІЗ ПОНЯТТЯ ТА ЗМІСТУ НОТАРІАЛЬНОЇ ТАЄМНИЦІ В УКРАЇНІ - Ільєва, Н. В.; Крістєва, Е. А. (Правова держава, 2020)
Статтю присвячено нотаріальній таємниці, як одному з основоположних принципів нотаріальної діяль ності в Украї ні. Автори проаналізували поняття, зміст та сутність нотаріальної таємниці в Украї ні, розкрили юридичну природу нотаріальної таємниці, провели комплексний аналіз інституту нотаріальної таємниці, процесуальних аспектів пов’язаних із нотаріальною таємницею.