МІЖНАРОДНЕ М’ЯКЕ ПРАВО У РЕГУЛЮВАННІ МІГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ: ДОПОМОГА ЧИ АЛЬТЕРНАТИВА? - Чайковський, Ю. В. (Правова держава, 2020)
У статті зроблена спроба розібратися із роллю та місцем міжнародного м’якого права у джерельній базі міжнародного міграційного права. Проведено аналіз впливу норм м’якого права на міжнародне регулювання міграційних процесів та зроблено висновок про допоміжну роль м’якого права та визначені перспективи взаємодії цих двох форм міжнародного регулювання.