ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ УКЛАДЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ДОГОВОРІВ В УКРАЇНІ І НІМЕЧЧИНІ: ПРАВОВІ АСПЕКТИ - Філатова, Н. Ю.; Логойко, О. О. (Правова держава, 2020)
Досліджено правові питання, пов’язані з договорами, які укладаються за допомогою мережі «Інтернет». Зокрема, проаналізовано види електронних договорів, а також механізми їх правового регулювання в Німеччині та Україні. Зроблено порівняльний аналіз особливостей укладення електронних договорів в Україні та Німеччині, а саме питань, що стосуються електронного підпису (електронного цифрового підпису), сертифікуючих центрів (засвідчувальних органів). Досліджено види форм правочинів і види підписів передбачені українським законодавством.