ПРАВОВІ ПРОБЛЕМИ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ДОХОДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ - Заркуа, Л. Д. (Правова держава, 2020)
Проаналізовано проблеми ухилення від сплати податків, інших обов’язкових платежів та протидії відмиванню "брудних" грошей.