СПІВУЧАСТЬ В УМИСНИХ УБИВСТВАХ ТА ЇХ ВПЛИВ НА КАЛІФІКАЦІЮ - Короленко, М. П. (Правова держава, 2020)
Проаналізовано проблему відповідальності співучасників злочину, класифікацію форм співучасті, а також її влив на кваліфікацію злочинів.