ФОРМИ ЗЛОЧИНУ, ПЕРЕДБАЧЕНОГО СТ. 80-3 КК УКРАЇНИ "ПОРУШЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО БЮДЖЕТНУ СИСТЕМУ УКРАЇНИ - Холостенко, А. В. (Правова держава, 2020)
Зроблено аналіз чинного бюджетного законодавства України для прогнозу зовнішніх форм вияву порушень цього законодавства і теоретичної допомоги правоохоронним органам у попередженні, припиненні, розслідуванні злочинів, визначених ст. 803 КК України