ПОНЯТТЯ ШАХРАЙСТВА ЗА КРИМІНАЛЬНИМ ПРАВОМ ЙОРДАНІЇ - Айман, Хусейн Мухаммед аль Орими (Правова держава, 2020)
Шахрайство — це злочин, який вважається не менш небезпечним, ніж інші злочини проти власності, бо шахрайський обман завжди пов’язаний з таким впливом на власника майна, який здатний ввести особу в оману, щоб обумовити добровільну передачу майна. І саме це підтвержує значну суспільну небезпеку шахрайства.