ДО ПИТАННЯ ПРО ПОНЯТТЯ НЕДОБРОСОВІСНОЇ КОНКУРЕНЦІЇ - Харченко, П. Г. (Правова держава, 2020)
Вивчаючи чинне законодавство України, автор аналізує законодавче формулювання недобросовісної конкуренції, а також порушує проблемні питання застосування зазначених термінів у практичній діяльності згідно з діючим законодавством.