СУТТЄВІ ОЗНАКИ КОМАНДИТНОГО ТОВАРИСТВА - Яковлєв, Ю. В. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена аналізу суттєвих ознак командитного товариства. Проаналізовано положення окремих статей проектів Цивільного та Господарського (Комерційного) кодексів України щодо набуття господарчим товариством (як юридичною особою) правосуб’єктності.