СПЕЦІАЛЬНИЙ СУБ’ЄКТ ЗЛОЧИНУ ЗА НОВИМ КРИМІНАЛЬНИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ - Бараненко, Д. В. (Правова держава, 2020)
У статті схарактеризовано ознаки спеціального суб’єкта злочину, визначено їх вплив на кваліфікацію злочинного діяння та вплив на міру покарання. Пропонується класифікація ознак спеціального суб’єкта злочину за диспозиціями статей нового КК України.