ПОНЯТТЯ ВБИВСТВО - Лупіносова, О. М. (Правова держава, 2020)
У теорії кримінального права довгий час велася дискусія навколо визначення поняття вбивство. Законодавчо закріпленого визначення цього поняття до недавнього часу не було.