ЗАПОДІЯНА ЗЛОЧИНОМ ШКОДА ТА ЕЛЕМЕНТИ СКЛАДУ ЗЛОЧИНУ - Миколенко, О. М. (Правова держава, 2020)
Вперше досліджено питання співвідношення заподіяної злочином шкоди та елементів складу злочину. Просліджується тісний зв’язок такої шкоди з об’єктом, об’єктивною стороною, суб’єктом, суб’єктивною стороною складу злочину.