КОРУПЦІЯ В УКРАЇНІ: КРИМІНОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ПРИЧИН РОЗПОВСЮДЖЕННЯ - Михальченко, О. М. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена проблемі корупції. Надається ґрунтовний аналіз економічних, політичних, правових, адміністративних та міжнародних причин виникнення й розповсюдження корупційних явищ, що є характерними для тієї чи іншої сфери суспільства. Предметом особливої уваги є феномени так званої низової корупції в таких сферах як житлово-комунальна, податкова, правоохоронна тощо.