ФІНАНСИ ЯК ПРЕДМЕТ ШАХРАЙСТВА - Талпа, П. В. (Правова держава, 2020)
Докладно проаналізовано причини, умови та різновиди шахрайства з фінансовими ресурсами. Дослідження проблем кримінальної відповідальності за злочини, скоєні з фінансовими ресурсами, слід почати із з’ясування змісту, поняття фінанси як предмета правового регулювання, а також вивчення функцій, які вони виконують.