СВЯТО СВОБОДИ СЛОВА І ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОЛІТИКАМ - Маніович, Я. Й. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена актуальним проблемам судового розгляду справ про звинувачення журналістів у наклепі. Автор наводить як приклад дві публікації з цього приводу. Одна з них стала підставою для розгляду в Верховному суді Ізраїлю, який не тільки визнав правоту конкретного журналіста, але й висловив підтримку всім журналістам, до яких пред’являють такі звинувачення.