КРИМІНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДБУРЮВАННЯ ЗА КРИМІНАЛЬНИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ ЙОРДАНІЇ - Сааді, Ясир Мусбах (Правова держава, 2020)
Дослідження свідчить, що у кримінальному законодавстві Йорданії є визначення поняття підбурювання та засобів підбурювання, визначено кримінальну відповідальність за підбурювання. Разом з цим у кримінальному законодавстві Йорданії міри покарання за підбурювання відрізняються від відповідних законів інших країн.