ДІЯННЯ, ПОВ’ЯЗАНЕ З РИЗИКОМ, У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРАВІ УКРАЇНИ - Бабій, А. П. (Правова держава, 2020)
У статті розглядається проблема діяння, пов’язаного з ризиком, як обставини, що виключає злочинність діяння; подано характеристику цієї обставини за допомогою понять ризик, виправданий ризик, умови (ситуації) ризику. Звернено увагу на необхідність точнішого визначення понять та термінів при формулюванні і тлумаченні відповідної статті КК України.