ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ МОРСЬКИМИ ПОРТАМИ В УКРАЇНИ - Бикова, Л. В. (Правова держава, 2020)
Досліджено проблеми управління морськими портами з урахуванням функціональних принципів організації роботи портів, а також питання їх правової регламентації. Аргументується необхідність відокремлення адміністративних і господарських функцій управління для підвищення ефективності роботи порту.