ПИТАННЯ СИСТЕМАТИЗАЦІЇ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ЗАХОДИ АДМІНІСТРАТИВНОГО ПРИМУСУ - Миколенко, О. І. (Правова держава, 2020)
Аналізуються проблеми систематизації законодавства у сфері застосування заходів адмінінстративно5правового примусу. Обгрунтовується створення на основі Кодексу України про адмінінстративні правопорушення Кодексу про заходи адмінінстративного примусу.