НАЦІОНАЛЬНІ ЗАСОБИ ОХОРОНИ ПРАВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ - Шишка, Р. Б. (Правова держава, 2020)
У статті розглядаються теоретичні та практичні аспекти охорони інтелектуальної власності в Україні, аналізується зарубіжний досвід, чинні нормативні акти, виявляються елементи системи охорони інтелектуальної власності та напрямки її подальшого вдосконалення.