СВОЄЧАСНО ПЕРЕДАНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД - Поплавський, І. Г. (Правова держава, 2020)
[Рецензія на] навчальний посібник О. С. Саінчина “Особливості початкового етапу розкриття вбивств, виконаних на замовлення” (Одеса: Юридична література, 2002 - 160с.)