ПРАВОПІЗНАННЯ ЯК ПРОБЛЕМА - Ромашкін, С. В. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена проблемам теорії правопізнання, зокрема визначенню юридичного позитивізму та природної школи (теорії) права. Проаналізовано причини та думки вчених, які обумовлюють плюралізм цих шкіл та теорій. Пропонується виявити єдине праворозуміння для практичної діяльності.