ВРЕГУЛЮВАННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ КОНТРОЛЬНО-НАГЛЯДОВИХ ОРГАНІВ НА ВОДНОМУ ТРАНСПОРТІ - Бикова, Л. В. (Правова держава, 2020)
У статті розглянуто проблеми використання методів управління морськими портами (державний контроль та нагляд), виходячи з функцій органів виконавчої влади і управління, а також піднімається питання їх правової регламентації; найбільше уваги приділено контрольно-нагдядовим повноваженням Інспекції державного портового нагляду (ІДПН).