ПОНЯТТЯ ОБ’ЄКТА ТЕРОРИЗМУ ЗА ЗАКОНОДАВСТВОМ ЙОРДАНІЇ - Альхалайбех, Ібрагим Салім Ахмад (Правова держава, 2020)
У статті аналізується точка зору різних вчених при науковому визначенні поняття “об’єкт” злочину. Автор прийшов до висновку, що відповідно до законодавству зарубіжних країн, об’єктом злочинних діянь є блага і цінності, а в науці країн СНД громадські відносини.