ПРОБЛЕМИ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЕЯКИХ НЕКОРИСЛИВИХ ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ - Боровікова, К. Г. (Правова держава, 2020)
У теорії та практиці кримінального права довгий час іде дискусія щодо ролі знищення та пошкодження майна у різних складах злочину. Інколи знищення або пошкодження майна визнається не злочином проти власності, а злочином проти кола інших суспільних відносин.