УНІВЕРСАЛІЗМ І ПАРТИКУЛЯРИЗМ У ПРАВІ - Дудченко, В. В. (Правова держава, 2020)
Аналізується і розкривається сутність універсалізму та партикуляризму у праві шляхом виявлення спільних і відмінних ознак, які властиві романс-германському, англо-американському і східноазійським правоустроям.