ДОКТРИНА ЯК ДЖЕРЕЛО ПРАВА - Корчевна, Л. О. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена проблемам дослідження доктринального права в світі. Розкриваються витоки, сутність, місце і значення доктринального права для життєдіяльності людини у державі і суспільстві. Пропонується підвищити авторитет доктрини (норм<принципів), надати їм обов’язковості та конституційного чи іншого законодавчого закріплення.