ВИЗНАЧЕННЯ ПРАВА ШКОЛОЮ ПРИРОДНОГО ПРАВА - Ромашкін, С. В. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена проблемам визначення права школою природного права. Розкриваються фундаментальні ідеї природно-правових тенденцій, визначення права видатними дослідниками школи природного права у різні історичні часи. Пропонується орієнтувати норми позитивного права на природне право, що даватиме змогу правам людини визначати права влади (держави), а не навпаки.