ДЕЯКІ ПИТАННЯ НОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА З ВИЗНАННЯ НЕДІЙСНИМИ УГОД, СПРЯМОВАНИХ НА УХИЛЕННЯ ВІД ОПОДАТКУВАННЯ - Заркуа, Л. Д. (Правова держава, 2020)
В статті розглянуто законодавчі аспекти визнання недійсними угод, спрямованих на ухилення від сплати податків. Проведено порівняль< ний аналіз цього питання у чинному Цивільному кодексі України, Гос< подарському кодексі України та Цивільному кодексі України 1963р. із висвітленням найбільш актуальних проблем правозастосувальної дія< льності.