МІСЦЕ КОЛІЗІЙНИХ НОРМ МІЖНАРОДНОГО ПРИВАТНОГО ПРАВА У СИСТЕМІ НОРМ ПРАВА - Панченко, С. В. (Правова держава, 2020)
У статті розглянуто питання визначення місця колізійних норм у системі норм права, проаналізовано існуючі доктринальні підходи до цієї проблеми, звернуто увагу на існуючу прогалину у правовому регулюванні процесуальних питань оскарження до Верховного Суду України, постанов та ухвал Вищого Господарського Суду України (щодо порушення чи неправильного застосування останнім колізійних норм) та зроблено пропозицію по усуненню цієї прогалини.