ПРАВОВІ ПРИНЦИПИ ПЛАНУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Подцерковний, О. П.; Савук, І. П. (Правова держава, 2020)
Стаття присвячена аналізу правових засад планування як найважливішій формі державного впливу на сферу господарювання. На підставі подань законодавства України, а також економічних умов господарювання запропоновані правові принципи системи планування економічних відносин в Україні.