ВАЖЛИВІ ОЗНАКИ ЗЛОЧИНІВ, ПОВ’ЯЗАНИХ З НЕЗАКОННИМ ОБІГОМ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ - Дуліна, О. В. (Правова держава, 2020)
У статті розглянуто предмети злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, проаналізовані види предметів цих злочинів та їх ознаки, запропоновані класифікації аналізованих злочинів у таблицях.