ПРО НАПРЯМКИ РЕФОРМУВАННЯ СУДОВОЇ СИСТЕМИ В УКРАЇНІ - Козерацька, О. С. (Правова держава, 2020)
Правосуддя належить до системи держави, містить специфічне, функціональне навантаження, виконання якого не може бути заміщено ніякими іншими інститутами. В зв’язку з необхідністю повинно реформування судової системи в Україні. Потрібно ретельно вивчати досвід інших держав в юридичній сфері, та прикласти зусилля до наближення та гармонізації кримінально-процесуальних систем України та держав Европейського Союзу.