ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЗЛОЧИНИ, ВЧИНЕНІ У СТАНІ СП’ЯНІННЯ - Родіонова, Т. В. (Правова держава, 2020)
Розглянуто поведінку і вчинки осіб, які були вчинені ними у стані сп’яніння. Наведено дані про збільшення споживання алкоголю і наркотичних засобів в Україні й Європі.