ПРО ЗМIСТ I ВИДОВI ХАРАКТЕРИСТИКИ ОБ’ЄКТУ ЗЛОЧИНУ В СФЕРI ГОСПОДАРСЬКОЇ ДIЯЛЬНОСТI - Турченко, О. В. (Правова держава, 2020)
Об’єкт злочину не є статичною структурою, яка дана раз i назавжди, це структура динамiчна, змicт якої непреривно змiнюється по мiрi того, як пiд охорону кримiнального законодавства ставляться новi суспiльнi вiдносини. Виявлення не захищення кримінальним законодавством суспільних відносин дає підставу для прийняття відповідного нормативно-правового рішення.