ЗЛОЧИНИ, ВЧИНЕНІ З ВИКОРИСТАННЯМ БАНКІВСЬКИХ КАРТ - Хворостяний, М. В. (Правова держава, 2020)
Проведене дослідження свідчить, що законодавство, яке регулює обіг банківських карток, а також відповідальність за неналежне, або незаконне використання недостатньо вивчене і потребує подальшого, ретельного їх вдосконалення.