“ВІЙНА З ТЕРОРОМ” ТА “АСИМЕТРИЧНА” ВІДПОВІДЬ МІЖНАРОДНОГО ТЕРОРИЗМУ - Глебов, С. В. (Правова держава, 2020)
Розглянуті деякі особливості прояву міжнародного тероризму на сучасному етапі в контексті актуальних загроз міжнародній безпеці. Досліджено поняття асиметрична війна та війна з терором порівняно з характеристиками традиційної війни. В епіцентрі аналізу — внутрішня та зовнішня політична специфіка боротьби Сполучених Штатів Америки з міжнародним тероризмом після терактів 11 вересня 2001 року.