МОБІЛЬНІСТЬ НАЦІЇ ЯК УКРАЇНСЬКА ІДЕЯ - Фролова, Н. О. (Правова держава, 2020)
Аналізується мобільність нації як головна ідея українського державо-творення. Представлено основні напрямки розвитку відкритого, незалежного суспільства, а також досліджено вплив політичної еліти на цей процес.