ІСТОРИКО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ В УКРАЇНІ - Верлан, О. О.; Малюська, В. А. (Правова держава, 2020)
Висвітлено питання територіальної громади, з точки зору її правового забезпечення і тих нормативно-правових актів, які в наш час існують в Україні для місцевого самоврядування. Приділено значну увагу питанню історичного виникнення територіальної громади, яка є основою місцевого самоврядування.