ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ НОТАРІАЛЬНОЇ ТАЄМНИЦІ В УКРАЇНІ - Ільєва, Н. В.; Крістєва, Е. А. (Правова держава, 2021)
Статтю присвячено функціям нотаріальній таємниці, як одним з основоположних структурних компонентів системи нотаріальної діяльності в Україні. Функції відіграють найбільш активну роль у правовій системі будь-якої держави, тому що спрямовані на виконання завдань, які стоять перед суспільством. Автори проаналізували поняття, зміст та сутність функцій нотаріальної діяльності в Україні, розкрили юридичну при- роду нотаріальної таємниці в Україні, провели аналіз функцій нотаріальної таємниці, а також процесуальних аспектів, пов’язаних із ними.