ДО ПИТАННЯ ПРО РОЗВИТОК ІДЕЇ ТА СТАНОВЛЕННЯ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ МІЖДЕРЖАВНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ У ХІХ СТ. - Попсуєнко, Л. О. (Правова держава, 2017)
Статтю присвячено дослідженню розвитку ідеї, а також процесу становлення європейської міждержавної інтеграції у період ХІХ ст. Розробка та поширення теорії європейського об’єднання у цей час свідчили про формування передумов для подальшої європейської міждержавної інтеграції.