ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ ЩОДО ПИТАННЯ СТВОРЕННЯ ФІНАНСОВОЇ ПОЛІЦІЇ - Ведмідська, Е. М. (Правова держава, 2017)
Наукова стаття присвячена окремим питанням щодо формування концепції та визначення місця фінансової поліції у протидії економічним (податковим) правопорушенням. Досліджено деякі особливості змісту концепції стратегічної розбудови та визначення місця фінансової поліції або служби фінансових розслідувань у протидії правопорушенням.